L’Ajuntament de Ciutadella i el de Ferreries posen en marxa Consorci per a la Gestió del torrent d’Algendar Aquest Consorci neix amb els objectius de fer una gestió unitària del torrent i el seu entorn, i mantenir el caire social i recreatiu de les embarcacions amarrades

El desembre passat, els plens municipals de Ciutadella i Ferreries, van aprovar un conveni amb la voluntat de crear, dins el primer semestre de 2023, el “Consorci per a la gestió del torrent d’Algendar”, espai que constitueix la mitgera natural entre els dos termes municipals.

Per les seves característiques, aquest entorn presenta unes necessitats de gestió i de conservació que requereixen fer-se de forma conjunta entre els dos municipis que hi tenen competència. En són alguns exemples la gestió dels amarraments i activitats nàutiques, la neteja i el control de la qualitat de l’aigua del torrent, el seu dragatge, i el d’actuar i conservar el passeig que fita amb el mateix.

En compliment de l’acord, ambdós ajuntaments han certificat durant el ple municipal d’abril aquest Consorci per a la gestió del torrent, així com també s’ha aprovat el text inicial dels seus corresponents estatuts.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.