Marga Prohens es compromet a reformar la llei de Reserva de la Biosfera per garantir recursos i eliminar les mesures més intervencionistes a Menorca Prohens: “en massa ocasions es diu als menorquins com ha de ser Menorca”

La presidenta del Partit Popular de Balears i candidata de la formació a la presidència del Govern, Marga Prohens, ha impartit aquest dijous dia 20 d’abril, la conferència “Cap a la sostenibilitat econòmica, social i mediambiental de Menorca”, a l’Ateneu de Maó. Una ponència en què s’han tractat els reptes fonamentals per a les Balears i, concretament, per a Menorca.

“Menorca és una illa ben conservada ambientalment, amb equilibri, que ha apostat per la sostenibilitat de l‟entorn. Però no n’hi ha prou de ser sostenibles pel que fa al medi ambient. També ho hem de ser socialment i econòmicament”, ha assegurat Prohens. La presidenta del PP de Balears ha lamentat que a Menorca passi tot el contrari a causa de les polítiques d’esquerres intervencionistes, que legislen en contra dels menorquins. “L’exemple clar és la llei de reserva de la biosfera. Una norma que va impulsar el PP per garantir inversions i recursos econòmics per a la conservació de l’illa i que, al final, ha esdevingut una llei intervencionista, de prohibicions i imposicions”, ha explicat.

Per això, Prohens ha assegurat que el Partit Popular reformarà la llei de reserva de la biosfera de Menorca per garantir els recursos suficients per invertir i conservar l’entorn natural. “Eliminarem els punts més intervencionistes i prohibicionistes. Perquè massa vegades es comet l’error des de Mallorca de dir als menorquins com ha de ser Menorca i com s’ha de conservar. Jo no vull cometre aquest error”, ha afirmat Prohens. “Com a mallorquina i enamorada de Menorca, tinc molt clar que cal aplicar allò que volen els menorquins”, ha afegit la presidenta del PP balear i candidata de la formació a la presidència del Govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.