Triple representació del CN Ciutadella a l’Europeu ILCA4 de Cádiz

Una desfilada de banderes des de la Plaza de Canalejas fins a San Juan de Dios, a Cádiz, va ser l’escenari triat per a la inauguració del Campionat d’Europa Juvenil de ILCA 4 2023, una cita que durant aquests dies es desenvolupa en les aigües de la badia de la ciutat andalusa, amb seu en el Centro Náutico Elcano de La Tacita de Plata.

Tres membres del Club Nàutic Ciutadella, Maria Gornès, Toni Mesquida i Clara Mendoza, participen en aquest Europeu 2023 de la classe, què a més és Trofeu Open d’Europa.
Gairebé 400 joves regatistes d’uns 40 països de tot el món participen en aquesta competició.

L’esdeveniment es du a terme tota aquesta setmana amb els tres representants del CN Ciutadella i amb fins a dues proves programades cada dia. Els campionats masculins són els que compten amb la major flota, un total de 228 regatistes dividits en tres grups; Groc, Blau i Blanc per a les sèries de classificació, i Or, Plata i Bronze per a les Finals. Per la seva part les femenines sumen 167 regatistes, que regatejaran dividides en dos grups; Groc i Blau per a la fase eliminatòria i Or i Plata per a la Final.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.