López Ravanals: “Compte amb un equip preparat, amb l’objectiu de lluitar pels interessos dels menorquins i de Menorca” Més de 300 persones han donat suport al candidat popular al Parlament de les Illes Balears per Menorca

El candidat del PP al Parlament de les Illes Balears per Menorca, Jordi López Ravanals, ha presentat aquest dilluns la seva candidatura i l’equip que acompanya la llista. El candidat popular ha destacat “el compromís dʻaquestes dones i homes que tenen com a objectiu lluitar pels interessos de Menorca. Persones preparades, amb experiència en diferents àmbits i amb moltes ganes de defensar els menorquins i Menorca al Parlament balear”, ha afirmat. Compto amb un equip renovat, equilibrat i compromès per aconseguir millores per al territori i sobretot per treballar amb l’objectiu que Marga Prohens sigui la propera presidenta del Govern balear, ha afegit.

A l’acte, on també hi ha participat la secretària general del PP balear, Sandra Fernández, López Ravanals s’ha compromès a treballar per recuperar “la terra d’oportunitats que era Menorca”. “El 28 de maig ens juguem molt, com un segon centre de salut a Ciutadella o que Dolfo Vilafranca, que serà el proper president del Consell insular de Menorca, obtingui pressupost per a carreteres”, ha afirmat. López Ravanals ha afegit la necessitat de crear un pla per pal·liar la problemàtica de l’aigua, “el 30% es perd per les canonades, la mateixa quantitat dʻaigua que consumeix el turisme”.

“Vaig decidir fer aquest pas perquè somio amb una altra Menorca. Un canvi que sé que és possible, perquè als menorquins se’ns tracti com ens mereixem, i que arribarà de la mà de Marga Prohens com a futura presidenta del Govern balear”.

Intervenció de la secretària general del PP balear

La secretària general del partit a Balears, Sandra Fernández, ha acompanyat el candidat popular al Parlament per Menorca a l’acte de presentació de candidatura. A la seva intervenció, Fernández ha destacat el compromís de López Ravanals amb el projecte del Partit Popular. “Un home lluitador, amb un equip preparat i una llista molt ben representada, amb homes i dones valents en aquests temps difícils per implicar-se a la política”, ha dit.

La secretària general del PP balear ha criticat la gestió del govern d’esquerres durant els últims 8 anys, “han comptat amb el pressupost més gran de la història i han fet la pitjor gestió”. “Tenim la pitjor sanitat, van dir que oferirien habitatge digne i els joves i les famílies amb rendes mitjanes es troben amb una gran dificultat per accedir-hi”, ha afegit. “Nosaltres tenim el projecte i les millors persones, per això estic convençuda que aconseguirem 7 diputats populars per Menorca i que Dolfo Vilafranca serà el proper president del Consell Insular de Menorca”, ha afirmat Fernández.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.