María Jesús Montero espera que sindicats i patronal tanquin un pacte de rendes “en els pròxims mesos” La ministra d'Hisenda espera que l'acord arribi des de la "pau social" i sense haver de recórrer a mobilitzacions

La portaveu del govern espanyol, María Jesús Montero

ACN/Madrid – La ministra d’Hisenda i vicesecretària general del PSOE, María Jesús Montero, ha afirmat que les polítiques del seu executiu han fet possible assolir la fita dels 20,5 milions de persones afiliades a la Seguretat Social, i ha reclamat als sindicats i a la patronal que treballin per aconseguir un pacte de rendes que contribueixi a la fortalesa econòmica d’Espanya “en els pròxims mesos”. Montero ha recordat que ja fa mesos que el seu executiu intenta que s’assoleixi aquest acord. “Encara no ha estat possible, però entre tots seguirem empenyent perquè sigui una realitat”.

En unes declaracions als mitjans abans d’assistir a la manifestació del Primer de maig, Montero ha afirmat que el seu govern espera que sigui possible assolir-lo “des de la pau social”, i ha advertit les empreses que els beneficis “s’han de compartir”, perquè “com més poder adquisitiu tingui la gent, més podrem seguir creixent”.

Ha contraposat aquesta aposta al ‘no’ del PP a l’augment del Salari Mínim i l’increment de les pensions, perquè “protegeix els interessos d’unes elits i d’una minoria social” en comptes de fer-ho “de la majoria”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.