Tribut a Red Hot Chili Pepperts al Jazzbah

The Red Hot Experience és un homenatge espectacular als RED HOT CHILI PEPPERS. Amb un directe aclaparador, la banda mallorquina arriba a Menorca per oferir un repàs de les millors cançons de la banda californiana. Una bona dosi de funky, groove, rock i sobretot, amb ganes de posar de cap per avall el Jazzbah.

“Un show al més estil californià en homenatge a una de les bandes més influents del rock alternatiu!”

Amb una gran posada en escena, The Red Hot Experience ofereixen un show amb energia aclaparadora. No podràs deixar de ballar, saltar i cantar amb cançons que han marcat tota una època com: Californication, Give it away, Under the bridge, Otherside, Scar Tissue, Cant stop, entre moltíssims altres.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.