Actes 8 Març

Periodistes italians visiten Menorca per conèixer el producte local i el turisme actiu

Vuit periodistes italians van visitar Menorca recentment en el marc d’un una acció organitzada de manera conjunta entre la Fundació Foment del Turisme de Menorca (FFTM) i les Oficines Espanyoles de Turisme de Roma i Milà.

En concret, van viatjar fins a l’illa redactors de les publicacions italianes Donna Moderna, Green Em, Il Giornale di Vicenza, L’Sorra di Verona, Rivista MiO, Latituds Travel Magazine i un periodista del Grup Gedi, que edita el periòdic La Repubblica, La Stampa i altres diaris transalpins.

El grup va arribar a Menorca el dimecres 19 d’abril i durant la seva estada a l’illa van visitar productors locals de formatge, vi, oli, mel i Gin. A més van participar en un taller d’elaboració de salsa maonesa.

Els periodistes van aprofitar la seva estada a Menorca per a conèixer Ses Pedres de s’Hostal, recórrer un tram de Camí de Cavalls i fer una visita Starlight. Així mateix, també van fer visites al Museu de Menorca i a l’Illa del Rei, on guies locals els van mostrar tant la Fundació Hospital Illa del Rei com la galeria d’art Hauser & Wirth.

Aquest famtrip és una de les accions emmarcades en l’estratègia de la Fundació per a promocionar l’illa en el mercat italià a través d’actuacions relacionades especialment amb la sostenibilitat, el turisme actiu i el producte local.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.