Treure Ciutadella de la paràlisi municipal

Ciutadans Ciutadella està preparat per treure aquest poble de la paràlisi municipal i institucional que ens ha deixat l’actual equip de govern al llarg dels vuit anys que ha governat. CS té una visió independent, la majoria de persones que conformen la llista són simpatitzants sense més motxilla que la que volen carregar-se sobre les seves esquenes per al bé del nostre poble durant els pròxims quatre anys, com a mínim.

Experiència en diferents sectors claus d’un poble, com la construcció, la sanitat, l’administració d’empreses, la pesca, la gestió de residus, l’esport, la gestió econòmica i la gestió d’entitats culturals i esportives, al servei d’una il·lusió per damunt de tot: Que Ciutadella recuperi el lloc que li correspon a Menorca i a Balears. Volem tornar a ser el motor econòmic i turístic que sempre hem sigut fins fa, al manco, vuit anys.

En Toni Florit, en José Mari Taltavull, na Maribel Pons, na Saila Pons, n’Isabel Camps, en Joan Canals, en Juanmi Salord i na Susana Fernández, més la resta de companys del renovat partit a Ciutadella, així com un programa electoral de més d’un centenar de punts per revertir la situació i la sensació de paràlisi intensa que patim i que transmetem als que venen a ca nostra, estan al servei del poble contant amb la col·laboració directíssima i l’experiència personal i política, molt ben feta, dels regidors que ha portat les nostres sigles durant aquesta darrera legislatura, n’Udi Carrasco, en Jaume Anglada i n’Isa León, que segueixen recolzant i dirigint als nouvinguts a la política, com no podia ser d’altra manera.

Ja estem cansats de tant “i tu més” entre els partits que han governat Ciutadella des de fa dotze anys. Farts de promeses electorals incomplertes. Cansats de no avançar, de que els projectes i els diners per inversions es quedin a altes bandes. Indignats de veure com la cadira o l’estratègia de partit pot més que les ganes de fer feina. Creiem, en aquest sentit, que el canvi no és que sigui només necessari, és que és urgent i imprescindible. I vist qui són els que ens volen representar, no tenim cap dubte de que la nostra és la millora de les opcions possibles. Per això ho tenim clar: Per els teus, ACTIVEM CIUTADELLA!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.