El PSOE Migjorn es compromet a fer realitat el Servei d’Atenció a Domicili d’Alta Intensitat El PSOE el que vol per la gent gran des Migjorn és que pugui triar: o bé anar al geriàtric, o bé quedar-se a casa amb el Servei a Domicili

El PSOE Migjorn, liderat per la candidata Pilar Pons, s’ha compromès a dur el Servei d’Atenció a Domicili d’Alta Intensitat al municipi. Pons, acompanyada de la presidenta del Consell Insular i també candidata a la reelecció, Susana Mora, i la consellera de Benestar Social Bàrbara Torrent, ha explicat aquesta proposta als veïns i veïnes en un acte aquest divendres.

Mora, Torrent i Pons han debatut sobre les diferents opcions que té avui en dia l’administració per a oferir un servei digne a la gent gran dependent. Com ha dit la candidata a les eleccions municipals des Migjorn, “anar a una residència geriàtrica a viure és una bona opció i en uns anys serà possible fer-ho sense sortir de Migjorn gràcies al projecte del Govern balear” i ha manifestat un “compromís ferm amb el projecte: guanyi qui guanyi les eleccions, la residència es començarà a construir enguany com està previst”

La novetat que ofereix el PSOE, expliquen, és “complementària a les residències geriàtriques” i es tracta d’un servei per a les persones “que prefereixin quedar a viure a casa seva amb assistència tots els dies”. Com ha dit Pons, “hi ha persones majors que prefereixen seguir vivint a casa seva i estarien en condicions de fer-ho si, amb aquest servei, incrementam el nombre d’hores en les que les treballadores familiars hi vagin a ajudar-los”. Per això, “hem d’oferir les dues opcions, perquè la gent gran pugui triar”.

El Servei d’Atenció a Domicili d’Alta Intensitat ja és una realitat a Sant Lluís, com han explicat la presidenta Susana Mora i Bàrbara Torrent. El projecte pilot de Sant Lluís “ha funcionat i ara des del PSOE Menorca ho volem estendre a tots els municipis”. Una de les avantatges que té aquest servei a domicili, segons han subratllat a l’acte, és que “la posada en marxa és més ràpida que la construcció d’una residència”. Ambdós models, han volgut ressaltar “són complementaris i necessàris, i és el PSOE el partit que té el compromís de fer realitat tots dos”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.