Juana Mari Pons: “Recuperarem Ciutadella” La candidata popular a l'Alcaldia ha presentat el seu equip davant de més de 250 persones

El Partit Popular ha presentat aquest dissabte la candidatura a l’Alcaldia de Ciutadella liderada per Juana Mari Pons. La candidata popular ha estat acompanyada per la presidenta del PP balear i candidata al Govern, Marga Prohens, i al vicesecretari nacional d’Organització, Miguel Tellado. A la presentació, Pons ha explicat que el PP és l’única alternativa. “Tenyirem aquesta gran ciutat de blau i governarem, perquè el canvi és ara”, ha assegurat.

En el discurs, la candidata ha agraït la implicació a les persones que l’acompanyen al seu equip, “persones honestes, amb ganes de treballar pels veïns i per Ciutadella”. Pons ha criticat el bloqueig per part del govern d’esquerres durant 8 anys i la política de prohibicions. “Han eliminat aparcaments a les platges verges, els menorquins i també els turistes només podem accedir amb bus”, ha afegit.

La candidata ha fet un repàs de les propostes del programa electoral. “Tinc clar que treballarem des del primer dia per millorar la neteja del carrer, posar ordre a l’àrea d’Urbanisme, que ara mateix és un caos amb més de dos anys de retard perquè us contestin per obtenir una llicència. Al Partit Popular tenim projecte, per això abaixarem els impostos i eliminarem tanta burocràcia, perquè l’administració ha d’estar a disposició dels nostres veïns”, ha assegurat.

Pons ha insistit en la necessitat de fer “d’una vegada per totes” l’estació d’autobusos, la construcció d’un segon centre de salut a Ciutadella i l’escola de música.

Marga Prohens

La presidenta del PP balear i candidata al Govern, Marga Prohens, ha assegurat que “el canvi és necessari a moltíssims pobles, però si hi ha un lloc on és urgent és a Menorca”. Prohens ha destacat el paper de Juana Mari Pons, “una dona treballadora, que donarà solucions als problemes dels ciutadellencs”. A més, la presidenta del PP balear i candidata al Govern s’ha referit a Dolfo Vilafranca, “Menorca es mereix un president al Consell com a Dolfo, que coneix més la institució que els mateixos que estan ara”.

La candidata al Govern balear ha fet referència al problema en matèria de sanitat que hi ha a les Balears. “Perquè no podem tenir més drets per viure en una zona o una altra, per això em comprometo a la construcció del segon centre de salut a Ciutadella”, ha afirmat. “El centre de salut serà una realitat, però també hem d´avançar amb l´escola d´hostaleria, perquè el sector ho reclama”, ha afegit Prohens.

Per acabar, s’ha referit a la Llei de Reserva de la Biosfera. “Una norma que va néixer amb l’objectiu de destinar més diners a Menorca i l’única cosa que ha fet ha estat generar més problemes. Per això, el meu compromís amb la derogació dels punts més prohibicionistes i dotarem la norma amb recursos per a inversions, igual que té Palma i Eivissa”, ha dit.

“Perquè mai no havíem viscut amb un govern tan centralista, però Menorca serà el que vulguin els menorquins”, ha conclòs Prohens.

Miguel Tellado

El vicesecretari nacional d’Organització, Miguel Tellado, ha assegurat que un govern millor només és possible amb el Partit Popular. “Tenim dues propostes, que traiem a Ciutadella Joana per posar Juana Mari i que jubilem Armengol perquè l’alternativa es diu Marga Prohens”, ha assegurat.

“No ens deixem enganyar per altres partits, al PP només se’l vota amb les paperetes del Partit Popular”, ha recordat Tellado. A més a més, el vicesecretari nacional d’Organització s’ha compromès amb la construcció dels jutjats a Ciutadella. “Juana Mari, tu guanya l’Alcaldia que Feijóo ho farà possible”, ha asseverat.

Per concloure la intervenció, Tellado ha insistit en la necessitat d’un canvi a Espanya. “Un govern que menteix i utilitza les institucions democràtiques a disposició del seu partit, que ha fet més mal a les víctimes de violència de gènere. Per això, us demano que doneu suport a Marga Prohens igual que ho fa el PP nacional i el nostre president, Alberto Núñez Feijóo”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.