El PSOE Alaior proposa la creació d’un centre integrat de Formació Professional

El sector comercial de la població necessita un suport i una reactivació més que necessària. La formació, els programes de suport als productes locals i la incorporació de les noves tecnologies són indispensables per donar eines al comerç per reforçar el seu posicionament i mantenir la seva activitat.

Entenem que Alaior ha de reforçar loferta de Formació Professional, que ja sha incrementat per part de la Conselleria dEducació a lIES Josep Miquel Guàrdia, amb la incorporaciió dun títol superior de màrquing.

Per açò, “volem impulsar la creació dun Centre Integrat de Formació Professional relacionat amb els serveis comercials, tant del polígon com de la ciutat, i molt lligat també a les potencialitats que genera el Centre Bit Menorca”.

Es tracta, en paraules del candidat socialista,de sumar esforços, partint de la bona feina que ja desenvolupa linstitut de secundària i que es veurà ampliada el proper curs, amb el gran ventall de possibilitats que té el Centre Bit situat precisament en un polígon eminentment comercial”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.