Lliurament del XIX Premi Francesc de Borja Moll de Rondalles i Llegendes i dels Premis Ficcions 2023

El Consell Insular de Menorca lliurarà el XIX Premi Francesc de Borja Moll de Rondalles i Llegendes, premi que convoca el Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports, dins el seu programa de Política Lingüística i Patrimoni Cultural Immaterial, per promoure la creació literària i la narrativa de tradició oral entre els joves estudiants de Menorca.

Així mateix, com s’ha fet en les darreres edicions, en el mateix acte es lliurarà el Premi Ficcions, convocat per AMIC (Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació) i en el qual col·labora el Consell Insular, que enguany ja arriba a la 15a edició i entre els finalistes del qual a les Illes Balears hi ha alumnes i docents de l’IES M. Àngels Cardona, de Ciutadella, i del Col·legi Sant Francesc d’Assís de Ferreries.

L’acte de lliurament d’ambdós premis, en el qual es donaran a conèixer els noms dels guanyadors i les guanyadores de totes les modalitats, tindrà lloc a les 16.30 h a la Sala Joana de Vigo i Squella de la Casa de Cultura de Ciutadella.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.