Mateu Aínsa presenta el projecte des Freginal per ampliar les zones verdes i la creació de places d’aparcament El candidat popular a l'Alcaldia de Maó assegura que cal una reforma a la zona per resoldre la manca de pàrquing

 El candidat popular a l’Alcaldia de Maó, Mateu Aínsa, ha explicat aquest dimarts el projecte des Freginal, que contempla l’ampliació de les zones verdes i la creació de noves places d’aparcament. Aínsa ha afirmat que cal una reforma integral per solucionar el problema de pàrquing que hi ha al centre Maó i oferir espais de reunió als veïns.

El projecte consisteix a construir un aparcament de 435 places, en part subterrani, que permetrà ampliar les zones verdes i crear una plaça de més de 5 mil metres quadrats per revitalitzar el municipi. “El nostre objectiu és eliminar les barreres arquitectòniques i connectar el parc des Freginal a la ciutat a través del carrer Santiago Ramón i Cajal”, ha destacat el candidat a l’Ajuntament.

El candidat ha insistit en la importància de solucionar la manca d’aparcament, “hem de donar solucions perquè els veïns puguin accedir al centre d’una manera fàcil, perquè puguin gaudir, fer compres i passejar”.

Per part seva, l’arquitecte que ha redactat el projecte de reforma des Freginal, Javier Bardón, ha explicat que ara mateix hi ha una barrera visual que impedeix veure l’accés al parc. “Es converteix per tant en un espai residual. Per això presentem aquest disseny integrador, que permet la creació de places daparcament a més de generar espais verds”, ha assegurat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.