El PP de Menorca denuncia davant la Junta Electoral el PSOE de Ciutadella per demanar el vot fora de campanya i el PSOE demana disculpes Cristóbal Marqués, ha demanat que es retiri de manera immediata la propaganda que el Partit Socialista ha repartit al municipi

 El Partit Popular de Menorca ha denunciat davant la Junta Electoral el PSOE de Ciutadella per repartir propaganda al municipi demanant el vot fora de campanya. Aquest dimecres la formació socialista ha repartit fulletons de la candidata a l’Alcaldia de Ciutadella, Carol Cerdà, on demana directament el vot.

El secretari general de la formació de Menorca, Cristòfol Marquès, ha condemnat els fets. “El PSOE està fent paranys, vulnerant les regles del joc. En aquests temps, on cada dia escoltem anuncis per part de la formació, creiem que haurien de saber quan comença la campanya electoral”, ha dit Marqués.

El secretari general del PP de Menorca ha informat que ja s’ha registrat davant de la Junta Electoral la denúncia al partit socialista. “A més, demanem que es retiri de forma immediata tota la propaganda de la candidata de Ciutadella on es demana el vot fora del període de campanya electoral”, ha afegit.

El PSOE-Ciutadella demana disculpes pel repartiment erroni d’un fulletó electoral abans del termini permès

Per la seva part el PSOE de Ciutadella ha emès un comunicat en el que demana disculpes pel repartiment d’un fulletó a alguns domicilis del municipi abans del termini autoritzat per fer-ho. Un error propi en la coordinació de la distribució d’aquest material ha provocat que el repartiment a alguns punts s’hagi iniciat aquest dimecres i no divendres, dia en què comença la campanya electoral. Els socialistes admeten aquest error, i han aturat el repartiment just se n’han assabentat.

Des del PSOE es reitera el compromís amb les normes del joc democràtic, i es ratifica la disposició inalterable de complir les normes que asseguren el bon funcionament del mateix. Per açò, una vegada més, es demanen disculpes per aquest error, que ja ha estat subsanat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.