El PSOE-Ciutadella aposta per la recuperació de la Ludoteca, la reorganització del Punt Jove i la creació d’un espai de trobada juvenil ubicat al centre de la ciutat

El PSOE de Ciutadella atorga als infants i joves del municipi un paper molt important en el dia a dia de la ciutat. La candidata a la batllia, Carol Cerdà, defensa en aquest sentit que “els infants i joves no només són el futur del nostre municipi, sinó que són una part molt important del nostre present, i mereixen una atenció especial i disposar del màxim d’oportunitats”. Per açò, el programa electoral dels socialistes inclou diverses mesures per millorar la seva situació i les instal·lacions i serveis pensades per a aquesta franja d’edat.

Així, s’inclou una reestructuració del Punt Jove, per tal de fer-lo un centre integrador amb l’organització d’activitats artístiques, esportives i d’oci, incrementant la dotació d’elements de lleure. En aquesta línia, es proposa també habilitar un espai cèntric a la ciutat per a què els i les joves disposin d’un lloc de trobada amb zona de jocs, biblioteca, sala de projeccions, etc. que pugui ser gestionat pels mateixos joves.

El programa socialista també inclou la recuperació de la Ludoteca municipal, que oferia un espai molt interessant per a l’entreteniment i l’oci saludable, així com l’adequació d’espais públics per tal que esdevinguin espais de joc creatiu, inclusiu, compartit i segur per a la primera infància i per a trobades de famílies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.