López Ravanals i Pons expliquen les polítiques i les inversions en aigua del PP

El candidat popular al Parlament de les Illes Balears per Menorca, Jordi López Ravanals, i el candidat a l’Alcaldia de Ferreries, Pedro Pons, han explicat aquest dissabte les polítiques i inversions en aigua que la formació contempla al programa electoral. López Ravanals ha insistit en la situació que viu Menorca en aquest sentit, “tenim un problema molt greu, amb un volum molt alt d‟aigua potable que es perd en fuites a través de les xarxes municipals d‟abastament”. “Les depuradores no tenen els mínims estàndards perquè hi hagi un bon tractament”, ha afegit.

El candidat ha traslladat les propostes del Partit Popular pel que fa al cicle de l‟aigua. “El nostre compromís és invertir en la implantació del tractament terciari de les depuradores per al seu reaprofitament i reduir les pèrdues que es produeixen per fuites a les xarxes”, ha afirmat. A més, la formació aposta per la modernització de les Estacions de Depuració d’Aigües Residuals, perquè es generi un procés de depuració terciària que en permeti la reutilització, ja sigui en reg agrícola o en parcs i jardins, entre d’altres.

Per part seva, el candidat a l’Alcaldia de Ferreries, Pedro Pons, ha insistit en la necessitat d’invertir en les infraestructures. “Ferreries és el campió en fuites d‟aigua a Menorca, hem de donar solucions. En primer lloc, aprofitar l’aigua depurada almenys per al reg i, per altra banda, rebre aportacions per renovar les canalitzacions, que és per on es produeixen més fugides”, ha afegit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.