Isa Allès: “Les entitats d’Alaior són el motor del nostre poble i mereixen un major suport institucional” La candidata de la coalició municipal Més per Menorca-Esquerra de Menorca d'Alaior ha mantingut una conversa amb la cineasta alaiorenca Anna Petrus

La coalició municipal de Més per Menorca-Esquerra de Menorca d’Alaior ha iniciat la campanya electoral amb un acte que ha comptat amb la presència de la directora de cinema alaiorenca, Anna Petrus, qui ha mantingut una interessant conversa amb la candidata a la batlia, Isa Allès.

Al llarg de la conversa, han tractat diversitat de temes, entre ells el paper de les dones dins la societat, la força de les associacions dins el municipi i la importància de facilitar la vida a totes les persones que volen residir a Alaior.

Allès ha reivindicat que “les dones tenen un paper fonamental dins la nostra societat, moltes vegades poc visible, que s’ha de reconèixer des de les institucions per poder detectar les càrregues que suporten diàriament”.

La candidata ha posat en valor la importància que tenen les entitats socials, culturals i esportives del municipi com a “verdader motor” i s’ha compromès a “governar amb la participació activa de totes elles” i donar-los el “màxim suport des de l’ajuntament”.

Allès i Petrus també han parlat de les necessitats que es troben els joves que volen crear el seu projecte de vida al municipi. Ambdues han coincidit amb la importància de “promoure facilitats per accedir a l’habitatge, garantir els serveis públics bàsics, oportunitats laborals i oferir un oci de qualitat”.

La candidata ha tancat l’acte amb una reflexió sobre “la necessitat de canviar les maneres de fer política dalt l’ajuntament, amb la participació de totes les persones, a través de l’honestedat i el sentit comú, perquè Alaior sigui un poble viu i atractiu per als qui hi vivim tot l’any”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.