PP Ciutadella: “Ensoldemà de guanyar les eleccions llevarem les jardineres”

Bep Al·lès/Ciutadella – La candidata pel Partit Popular a l’alcaldia de Ciutadella, Juana Mari Pons Torres, assegura que la decisió del PSM i Podem, liderada per la batlessa Joana Gomila, de fer el Born peatonal a dues setmanes de les eleccions és la “síndrome de la desesperació, que cerca vots a la desesperada, i que ara vol fer en vuit setmanes el que no ha està capaç de fer en vuit anys”.

Pons Torres assegura que el PP s’ha mostrat favorable a que la plaça des Born sigui peatonal, però primer s’han de fer els aparcaments a l’extraradi, s’ha de fer un pla de com ha de quedar la plaça i tenir en compte les necessitats de vesins i comerciants que allà habiten o hi tenen els seus negocis. “No estam en contra de la peatonalització des Born, però sí de la manera en que es vol fer”.

MOCIÓ
Es populars han entrat una moció per a ser debatuda en el proper plenari del dia 18 on es demana que no es porti a terme la iniciativa de PSM i Podem de deixar el Born tancat amb jardineres, i més quan es fa a les portes de la temporada turística creant un vertader caos de circulació.

La cap de llista dels populars ha criticat que els socialistes ara s’oposin a la decisió de Gomila i fa unes setmanes s’abstingueren en la compra de les 41 jardineres amb les que Gomila vol tancar es Born, tot coincidint amb la celebració de la Trail i el concert que s’hi farà en la nit de dia 20, considerant que es tracta d’un acte merament electoralista.

Juana Mari Pons diu que si és elegida alcaldessa de Ciutadella, ensoldemà de guanyar les eleccions demanarà la retirada de les jardineres i abans de fer la peatonalització des Born, hi ha d’haver informes i el màxim consens amb vesins, comerciants i persones implicades com les empreses de repart o altres. Hem d’anar tots a una, perquè és un tema prou important per a fer-lo de la manera que es vol fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.