El PP aprovarà una llei òmnibus de Simplificació Administrativa per eliminar burocràcia i agilitzar els tràmits administratius

 El candidat del PP al Consell Insular de Menorca, Dolfo Vilafranca, i la candidata al Govern balear, Marga Prohens, acompanyats pel candidat al Parlament balear per Menorca, Jordi López Ravanals, han explicat les propostes a matèria de simplificació administrativa del Partit Popular. Vilafranca ha destacat que l’administració ha d’estar al servei del ciutadà, i no al revés com passa ara”.

El candidat ha anunciat que s’impulsarà un Pla de Simplificació administrativa per simplificar els tràmits al Consell de Menorca, “perquè sigui una administració àgil i eficaç”. “Per això, recuperarem l´atenció sense cita prèvia, prestant especial atenció al tracte directe i personal”, ha afirmat. A més, des del Consell també es treballarà per unificar els procediments de tramitació dels instruments de plantejament, en col·laboració amb els ajuntaments.

Per part seva, la candidata al Govern balear ha fet al·lusió a les polítiques d’esquerres d’aquests darrers 8 anys a Menorca, “polítiques intervencionistes, prohibicionistes i d’imposició”. La candidata ha assegurat que l?objectiu del PP és un model sostenible amb el medi ambient, però també de manera econòmica i social. “Menorca ha de tornar a ser la terra d´oportunitats i per això cal canvi”, ha afirmat. “Cal tenir un Govern que cregui en aquest potencial de Menorca i cal un Consell que no acoti el cap davant Mallorca, hi hagi qui hi hagi, i això només passarà amb Dolfo Vilafranca com a president de la institució”, ha afegit.

La candidata al Govern s?ha compromès a reformar els punts més prohibicionistes de la Llei de Reserva de la Biosfera de Menorca. Prohens ha afirmat que cal garantir els recursos suficients per a les inversions públiques i eliminar aquelles disposicions més intervencionistes i prohibicionistes del text que dificulten l’equilibri entre la protecció ambiental i l’activitat humana a l’illa.

Prohens ha afirmat que aprovarà una llei òmnibus de Simplificació Administrativa per a la reducció de tota l’embolic legislatiu, eliminació de burocràcia i l’agilitació de tràmits dels ciutadans de les illes amb l’Administració. A més, garantirà la presencialitat de l’atenció dels ciutadans a l’Administració, especialment per combatre la bretxa digital per a la gent gran, així com l’eliminació de la cita prèvia obligatòria, deixant-la només per a casos necessaris.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.