Els comerços preparen la temporada amb formació en protocols datenció al client i vendes Per al desenvolupament de les habilitats de comunicació i vendes de treballadors i autònoms.

L´Associació de Comerciants de Menorca (ASCOME) ha organitzat una formació sobre el desenvolupament de les habilitats de comunicació i vendes per a les empreses del sector comerç de PIME Menorca.

Recuperant completament la presencialitat de les accions, la sessió va ser adreçada a treballadors i personal d’atenció al públic als establiments comercials de l’illa, de cara a l’inici d’una nova temporada turística o com a formació contínua i actualització de coneixements. Va ser impartida per Montse Lucena Ibarzabal, professora associada a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), formadora especialitzada en habilitats de comunicació i vendes.

L’objectiu de la sessió presencial va ser oferir coneixements de psicologia i habilitats de comunicació als treballadors de les empreses associades per fer créixer les vendes. La formació de 3 hores va compaginar teoria (60%) i pràctica (40%) enfocada al desenvolupament de les habilitats de comunicació i vendes:

La formació gratuïta va ser exclusiva per a les empreses associades i als seus treballadors, i inclosa al conveni de col·laboració entre ASCOME i el Consell Insular de Menorca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.