Actes 8 Març

La Policia Nacional deté el responsable de les lesions més greus produïdes aquest cap de setmana a Ciutadella

Divendres passat, agents de la Policia Nacional a Ciutadella, van detenir el responsable d’unes lesions causades arran d’una baralla multitudinària a la zona d’oci del port, un jove de 22 anys d’edat d’origen equatorià .

Dissabte passat, a les 4 hores de la matinada, es va produir un altercat multitudinari a la zona des Plá de Ciutadella, on es van enfrontar diversos membres de dues famílies, tots d’origen equatorià.

En el transcurs de la baralla, un dels implicats va produir talls de diversa consideració a la cara d’un home amb un bòtil de vidre romput, precisant punts de sutura en una zona molt propera al globus ocular, així com el desplaçament de diverses peces dentàries .

Un cop analitzades totes les denúncies i les imatges aportades, els investigadors van determinar la presumpta autoria de l’ara detingut i la resta d’implicats que seran imputats properament, per delictes lleus de lesions i amenaces, les quals es van produir al centre de salut ia través de xarxes socials per acovardir els denunciants posteriorment a la baralla.

El presumpte autor era a Espanya per motiu d’estudis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.