Juaneda: “Hem d’omplir les urnes de la bona olor de l’alfabeguera” Superar el turisme, viure a Menorca dignament i decidir des de Menorca, els eixos de les propostes de Més per Menorca

Més per Menorca ha reunit 200 persones aquest dilluns fosquet a la Sala Multifuncional des Mercadal, on s’ha respirat un ambient festiu i molt animat durant les dues hores que ha durat l’acte central de campanya dels ecosobiranistes.

D’una banda, el nombre 1 al Parlament, Josep Castells, ha pujat dalt de l’escenari per citar alguns exemples concrets de la feina feta els darrers quatre anys i ha recordat que, a Balears, la  garantia perquè no governi el Partit Popular ni l’extrema dreta és que Més per Menorca “tengui molta força també al Parlament”.

De la seva banda, el candidat a presidir el Consell, Josep Juaneda ha animat l’auditori “a omplir les urnes de Menorca de la bona olor de l’alfabeguera, de tot allò bo que transmet. A superar el turisme, viure a Menorca dignament i decidir des de Menorca”

Juaneda ha dit que aspira “a ser la 1ra força progressista de Menorca” per avançar “amb més força” i “per decidir les coses des de l’illa!”

El candidat menorquinista ha advertit: “El 28 triam entre 2 models: monocultiu turístic; centralisme i privatitzacions en sanitat, educació i habitatge”; o bé, “producció local, serveis públics a Menorca i protecció del territori i la cultura”. “És a dir, podem triar receptes del passat o propostes de futur”.

Juaneda ha assegurat que la garantia perquè Menorca “avanci en la direcció de les idees avançades i de futur d’Europa i el món és Més per Menorca”, l’únic partit que està obsessionat amb ma diversificació econòmica, l’educació, més transport públic i energies renovables”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.