El PP es compromet a construir un segon centre de salut a Ciutadella Jordi López Ravanals i Juana Mari Pons, han explicat que s'ubicaria a les parcel·les municipals de Santa Rita


 El candidat al Parlament per Menorca, Jordi López Ravanals, juntament amb la candidata a l’Alcaldia de Ciutadella, Juana Mari Pons, han anunciat la proposta del Partit Popular per a un segon centre de salut al municipi, per donar resposta a l’alta pressió assistencial del Canal Salat.

El nou centre estaria ubicat a les parcel·les municipals de Santa Rita, ja que el Pla General dOrdenació Urbanística permet lús sanitari. Així ho ha explicat Pons, que ha afegit que l´única opció és la construcció d´un segon centre. La candidata a l’Alcaldia ha assegurat que des de l’Ajuntament es facilitaran tots els tràmits i se cediran els terrenys de Santa Rita perquè el Govern de Marga Prohens construeixi el nou centre mèdic.

Per part seva, López Ravanals, ha insistit en el compromís de la candidata al Govern balear, Marga Prohens, perquè el projecte sigui una realitat. “El nou centre comptarà amb totes les especialitats, sobretot per destensar l´Atenció Primària, perquè els veïns de Ciutadella no s´hagin de traslladar a l´Hospital Mateu Orfila i tinguin els mateixos drets”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.