Actes 8 Març

El PSM Més per Menorca vol recuperar els espais de sa Colàrsega i les coves de Baixamar

Des del PSM Més per Menorca tenim clar que cal reivindicar i fer visible el patrimoni històric de Ciutadella. Així ho fem durant els darrers anys al capdavant de l’ajuntament i ho volem continuar fent amb un programa que contempla la segona fase de la rehabilitació del Reial Alcàsser, projecte iniciat durant l’actuallegislatura i que dotarà de funcionalitat a les cases consistorials i recuperarà el Saló Gòtic.

Millorarem i recuperarem també l’espai de sa Colàrsega, convertint-lo en un nou espai de convivència i activitats, així com les coves de Baixamar, que es podran visitar i comptaran amb recursos interpretatius. Uns recursos que també arribaran al Castell de Sant Nicolau perquè tothom pugui conèixer la nostra història.

Rehabilitarem la façana del Museu de Can Saura, que es reforçarà com a punt vertebrador de la cultura a Ciutadella amb especial atenció al foment de la difusió i el coneixement del nostre patrimoni. En aquesta línia, continuarem impulsant el projecte didàctic del museu i donarem continuïtat a projectes com Tast de Cultura.

page1image1606144page1image1605936

Aquestes i moltes altres propostes per a potenciar la cultura a Ciutadella, estan

page1image1606352

recollides al nostre programa i projecte de ciutat per aquests quatre pròxims anys

page1image1606560

de legislatura. Podeu consultar-ho aquí.

One Comment on “El PSM Més per Menorca vol recuperar els espais de sa Colàrsega i les coves de Baixamar”

  1. Artículo14 de la constitución: Los españoles son iguales ante la ley, sin que pueda prevalecer discriminación alguna por razón de nacimiento, raza, sexo, religión, opinión o cualquier otra condición o circunstancia personal o social. Si açò es així, que es farán d’ets aparcaments de devant s’ajuntament en es caso de que es peatonitzi es Born, tindram es regidors privilegis a s’hora d’aparcar???

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.