Els Voluntaris de Sant Joan fan una crida a les persones que estimen ses Festes   La seva principal tasca és informar i col·laborar en fer un bon passadís durant els jocs des Pla del Dia de Sant Joan capvespre.

Els Voluntaris de Sant Joan són un grup de persones que han agafat el compromís de ser a peu d’arena durant els jocs des Pla del Dia de Sant Joan capvespre, per tal d’informar a tots els presents dels perills que comporta no obrir el carrerany necessari per a facilitar el pas de cavalls i cavallers en els jocs eqüestres.

Els voluntaris van amb un braçalet de color groc que els identifica, i són els encarregats que aquest passadís sigui prou ample perquè els cavalls puguin passar-hi i per tal d’establir una mesura preventiva pels possibles accidents.

Els voluntaris fan feina amb l’Agrupació de Protecció Civil de Ciutadella i sota la coordinació de la Policia Local de Ciutadella.

Les persones interessades poden escriure a voluntarisdesantjoan@gmail.com. També poden trobar més informació a la pàgina @voluntarisdesantjoan a Facebook.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.