Ciutadella celebra dissabte el Dia Internacional de la Infermera De 10 a 14 hores, a la plaça des Pins de s’instal·laran taules informatives

La celebració del Dia Internacional de la Infermera es trasllada aquest dissabte, dia 20 de maig, a Ciutadella en la segona de les tres jornades d’activitats organitzades per l’Àrea de Salut de Menorca.

De 10 a 14 hores, a la plaça des Pins de s’instal·laran taules informatives sobre els programes de prevenció i promoció de la salut i el programa Pacient Actiu, que té com a objectiu principal millorar la salut dels malalts crònics i dels cuidadors de pacients dependents per mitjà de la formació entre iguals. També s’oferirà informació sobre sexualitat, anticoncepció i malalties de transmissió sexual.

Al llarg del matí, a les 11.00, a les 12.00 i a les 13.00 hores, es faran tres tallers participatius de manera simultània sobre alimentació saludable, primers auxilis i un tercer taller sobre salut mental i addiccions. Totes les activitats són obertes al públic interessat i no cal inscriure-s’hi abans.

Amb el lema «Us ajudam a cuidar la salut», les infermeres han programat tres jornades d’activitats al carrer. La primera va ser dissabte passat a Alaior, i després de Ciutadella, la iniciativa es farà el dia 27 a Maó. L’objectiu és fer visible la feina que duen a terme aquests professionals tenint cura de les persones en totes les etapes de la vida.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.