Actes 8 Març

El PP de Ciutadella celebra la paralització de la zona de vianants de la plaça des Born gràcies a la seva moció Juana Mari Pons, afirma que el projecte s'ha de dur a terme amb la creació de noves places d'aparcament i no de manera precipitada

La portaveu del grup popular a l’Ajuntament de Ciutadella i candidata a l’Alcaldia del municipi, Juana Mari Pons, ha celebrat la paralització de la conversió en zona de vianants de la plaça des Born, gràcies a la moció presentada per la formació. “Estem d’enhorabona, ja que s’ha paralitzat el despropòsit de fer per als vianants la plaça des Born, en plena temporada turística i amb una improvisació mai vista. Una mesura desesperada després de 8 anys de desídia”, ha afirmat.

La portaveu de la formació al consistori i candidata ha explicat que el PP sempre ha defensat dur a terme el projecte, però amb un pla i amb el màxim consens possible de totes les parts. “Primer s’ha de crear una bossa d’aparcaments, una qüestió que portem al programa de govern i que ja tenim la ubicació perquè sigui una realitat els primers mesos de mandat”, ha explicat.

Per acabar, Pons ha celebrat que el PSOE finalment hagi estat coherent i s’hagi desmarcat dels seus socis de govern per votar a favor de la moció presentada per la formació. “Un cop més queda demostrat que som l’única alternativa per recuperar la Ciutadella que ens mereixem”, ha conclòs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.