El PSM Més per Menorca manté la coherència defensant el descans dels vesins i vesines del casc antic

Des del PSM Més per Menorca feim feina des de fa anys per aconseguir un equilibri entre l’activitat econòmica de la ciutat i el dret al descans dels residents del nucli antic de Ciutadella, defensant el seu dret a voler millorar la seva qualitat de vida.

En aquest sentit, el Ple d’octubre de 2022 va aprovar una modificació de l’ordenança d’horaris que contemplava la possibilitat d’obertura fins a les 3 h de la matinada sempre que els locals comptessin amb personal de control d’accés acreditat a partir de les 1.30 h, horari de tancament de les terrasses, per tal de vetllar perquè la porta estigui tancada, no surti alcohol a l’exterior i es demani silenci a les persones.

Els residents del casc antic ens han agraït aquesta modificació i manifesten que ha millorat el seu descans, per tant, lamentam que en aquest Ple, el PSOE, PP i Cs hagin aprovat que la batllessa dicti una instrucció de servei per paralitzar aquest article de l’ordenança.

Des del PSM Més per Menorca insistim en el fet que l’ordenança es va aprovar amb aquest requisit i, per tant, consideran que s’hauria de cumplir amb el tancament a les 1.30 h mentre no hi hagi personal de control acreditat als accessos. El descans dels residents és per nosaltres una prioritat i una necessitat per a construir una Ciutadella més amable per viure-hi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.