Molt bon paper d’Es Nàutic a la Copa d’Espanya de Tarragona

El passat cap de setmana es va celebrar la II Copa d’Espanya de Caiac de Mar 2023 en el Port de Tarragona amb uns resultats més que satisfactoris per al Club Nàutic Ciutadella, en les categories de Juvenil, Sénior i Veterans (Lliga Màster). Seria en el segon dia de competicions quan arribarien els millors èxits CNC, amb uns magnífics resultats a les proves de dobles en el recorregut de vuit quilòmetres. Destaquen les medalles de plates assolides pels tàndems Pilar Cornejo-Dani Viloria en categoria Mixt Màster i Ricard Ruiz-Bep Marquès en Màster 50. Apart, molt a prop de medalla van quedar la parella de dobles Toni Moll-Gabriel Caldentey que van finalitzar quarts a Màster 45. Els bons resultats aconseguits pels veterans del Club Nàutic Ciutadella el situarien al final en la sisena posició de la classificació per clubs de la Lliga Màster de la II copa d’Espanya 2023.

A destacar també els resultats CNC en les categories on es troben els millors palistes del país. Marc Sans era tretzè Juvenil, Dani Viloria quinzè Sènior i Jordi Marqués catorzè Sub23. També diumenge era el torn de la categoria Infantil (3000 metres), on el CNC Miquel Llompart va obtenir medalla de bronze, a un segon de la medalla de plata. Tenint en compte que era el segon campionat nacional que participa en la modalitat de caiac de mar, estem davant d’un palista amb molt de futur.

Una dia abans, en les competicions individuals, van destacar les sisenes places d’Arturo Grijalba (Màster 60 anys), Bep Marquès (Màster 55) i Pilar Cornejo (Màster 50) i la vuitena de Ricard Ruiz (Màster 50). 

A Tarragona, el fet de tractar-se d’un campionat classificatori per als Jocs del Mediterrani va fer que més de 400 palistes de tota Espanya s’hi citassin, amb unes condicions de poc vent i poques ones el primer dia què van endurir els 15 quilòmetres de distància.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.