Feijóo atribueix l’anunci de Sánchez per injectar 580 milions a l’atenció primària als “trackings dolents” del PSOE El líder del PP creu que les promeses constants de Sánchez denoten"com va la cosa a Ferraz"

El líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, ha acusat aquest dissabte el president del govern espanyol i secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, d’anunciar mesures del Consell de Ministres de manera constant per combatre els “mals trackings” electorals del PSOE a les eleccions del 28-M. En un acte a Andalusia, Ferijoo ha apuntat que la injecció de 580 milions d’euros a l’atenció primària que ha avançat Sánchez demostra “com va la cosa a Ferraz”, perquè Sánchez “només pren decisions quan perd o quan les enquestes diuen que pedra”. “Cada dia que fa un anunci, és que li han donat el tracking dolent”, ha afirmat.

En un acte amb Juanma Moreno, el líder del PP ha demanat estendre a tot l’Estat el “canvi” que es va produir a Andalusia amb la victòria del PP, i ha acusat Sánchez d’haver “liquidat el PSOE” per transformar-lo “en el partit sanchista”.

El president espanyol, Segons Feijóo, “ha abandonat els socialistes de veritat, les classes mitjanes i la majoria social”, i per tant “és hora que una immensa majoria d’espanyols abandonin Sánchez i els que no van fer res per aturar-lo”.

El líder del PP ha insistit també en un element recorrent dels seus discursos, l’ús de l’avió oficial del president del govern espanyol, el Falcon, per assistir a actes de partit. Ha promès que si mai governa modificarà la normativa perquè “ni Sánchez ni cap president d’Espanya pugui utilitzar el Falcon en campanya electoral”.

També ha retret un cop més a Sánchez els seus acords amb ERC i Bildu per governar, i l’ha acusat d’assenyalar falsament a Rajoy per “justificar els seus pactes amb els que van voler donar un cop a la Constitució a Catalunya” i a Aznar per “justificar els seus pactes amb Bildu”. “Aquest president no té límits”, ha dit, i utilitza una “hipocresia indigna” per convertir el PSOE en un partit “que rep el suport de tots els que no creuen en l’Estat”, ha dit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.