Podem diu que el PP parla d’ETA per no “mirar-se al mirall i que els recordem que son uns corruptes” Iglesias acusa la dreta de preparar un "cop d'estat" il·legalitzant partits

La secretària general de Podem i ministra de Drets Socials, Ioene Belarra, ha acusat aquest dissabte el PP de fer referències constants a “ETA i Veneçuela” en els seus discursos per por de mostrar el seu projecte polític, perquè “si diguessin a la gent el que faran quan governi no els votaria ningú”. “Aquí l’únic que hi ha és que al PP no li agrada mirar-se al mirall ni que els recordem que son uns corruptes i que cada vegada que toquen un euro de diners públics el regalen als seus amics o se’l posen a la butxaca”, ha afirmat en un acte a Saragossa.

Segons Belarra, aquestes eleccions s’han convertit en un referèndum sobre el dret a l’habitatge. “Votar sí a la llei d’habitatge és votar Podem”, ha dit, i “l’única persona que es deixarà la pell al govern perquè es declarin les zones tensades” és de Podem. Belarra ha afirmat que a ella li encanta “el Pedro Sánchez preelectoral”, però “Podem sempre ha d’arrossegar el PSOE perquè compleixin el que prometen”

En un acte a Palma de Mallorca, l’exlíder de Podem, Pablo Iglesias, ha acusat el PP d’estar articulant un cop d’estat mitjançant la il·legalització de formacions polítiques. “La dreta amb seu a Madrid, que també és una dreta mediàtica, judicial i econòmica, fa bastant temps que va descobrir que la clau per generar un nou període històric de domini reaccionari a Espanya era destruir Podem”, ha afirmat l’exvicepresident del govern espanyol.

Segons Iglesias, la fixació de la dret amb “Bildu i els independentistes catalans” és “una excusa” per atacar Podem. “Per això la dreta diu ETA, ETA, ETA, perquè saben que el seu espai de poder està a Madrid”, ha sentenciat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.