Actes 8 Març

Unides Podem vol ampliar les assegurances a caixers i cavalls a les festes de Menorca Nati Benejam, proposa posar en funcionament el quiròfan per operar els cavalls a l'illa i evitar el desplaçament a Mallorca

Nati Benejam aposta per treballar conjuntament amb els ajuntaments per valorar la possibilitat d’ampliar les assegurances municipals, amb l’objectiu de donar més cobertura als caixers durant les festes, inclús les setmanes prèvies a la celebració.

“Les pòlisses només cobreixen els caixers i cavalls si s’han fet mal durant les festes patronals i pocs moments després. Cal protegir els animals i les persones una vegada acaben les festes, així com les setmanes prèvies”.

D’altra banda, Benejam vol posar en funcionament el quiròfan de cavalls ubicat a Sa Granja.

“És incomprensible que un cavall que necessita una intervenció quirúrgica s’hagi de desplaçar a Mallorca. A Menorca, tenim els mitjans suficients per donar resposta a un sector tan important i que vetlla pel benestar dels exemplars i de l’evolució morfològica de la raça autòctona.”

A més, la candidata d’Unides Podem recorda els avenços assolits aquesta legislatura.

“Hem aconseguit un model de gestió de les protectores d’animals, lluny de finalitats lucratives. Apostarem per la col·laboració amb el tercer sector en els diferents àmbits de la societat.”

Amb aquests compromisos, Unides Podem reivindica la importància del cavall com un dels factors distintius de la cultura i la societat menorquina. La seva incidència a les festes patronals i tota la gent que des de petits dediquen hores de la seva vida a cuidar aquests animals mereixen un marc legal jurídic més ample.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.