Pilar Pons és la candidata del PSOE a la batlia des Migjorn Gran: “Aquests anys ha faltat transparència, consens i participació”

– Per què es presenta a la batllia des Migjorn Gran?

– Me torn a presentar perquè m’agrada ajudar a la gent i hem aconseguit renovar el nostre equip tot engrescant a una nova generació de migjorners i migjorneres que volen dedicar part del seu temps a treballar pel poble. Quan tens un equip com el que hem reunit, és molt il·lusionant presentar-se a unes eleccions perquè es poden obrir noves etapes, i a Migjorn ara mateix és molt necessari un canvi a l’Ajuntament, per posar el benestar de les persones, de totes les edats, al capdavant de les prioritats.

  • Quin és el seu balanç de la feina feta durant aquest mandat?
  • S’han fet coses pel poble però no se n’han fet prou. Ens hem reunit amb totes les associacions del nostre poble i amb molta gent que ens ha donat el seu parer, i hem inclòs més de 150 propostes al programa electoral. Per tant, la meva nota per a aquests quatre anys és un “necessita millorar”, perquè no s’han fetes prou coses. A Es Migjorn s’han fet tres projectes molt importants: s’estan construint 9 pisos de protecció oficial, s’ha acabat per fi l’estació de bombeig i s’ha fet el projecte del geriàtric que es començarà a construir enguany, governi qui governi. Aquests projectes són polítiques que venen del Govern balear i del Consell insular, que són governs socialistes. I s’ha invertit a Migjorn perquè quan noltros governam, ho feim per tothom, independentment de l’equip de govern que lideri l’Ajuntament. Per altra banda, és necessari dir que la manera de governar d’aquests quatre anys no ha estat pròpia d’un Ajuntament del segle XXI perquè ha faltat consens, transparència i informació.

  • Què pot aportar el PSOE per millorar Es Migjorn?
  • El primer que hem fet és renovar la llista electoral. Som un equip de gent molt divers, format per professionals en diversos sectors que tenim una cosa en comú, i és que ens estimam molt Migjorn. Jo vull liderar una nova etapa al nostre poble, basada en un govern que lideri en positiu i que faci que Migjorn prosperi. I ho farem posant Migjorn i les seves persones davant de tot, governant per tothom i no en contra de ningú, amb eficiència, transparència i rendiment de comptes a la ciutadania. Volem escoltar a la gent per tornar a la política de consens i fer feina  en equip, com sempre he fet en totes les meves feines anteriors, sense personalitzar la política municipal en una única persona.
  • Quines són les seves expectatives de cara a aquest diumenge?
  • Les expectatives són positives. Volem guanyar i, si tothom va a votar, estic convençuda que guanyarem.
  • Per què creu que la gent els ha de votar a vostès?
  • Ens han de votar perquè volem canviar la manera de fer política. Obrirem una nova etapa basada en un govern en positiu, governarem per tothom i no en contra de ningú. I sobretot perquè la nostra prioritat és cuidar de les persones que viuen a Migjorn perquè puguin viure-hi encara millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.