El Departament de Cultura obre el termini per sol·licitar subvencions del programa Menorca, Arts, Música i Teatre 2023 i estrena un nou web més atractiu i intuïtiu on poder trobar tota la informació

Foto Rafa Raga. Trio Rodin. Festival de Música d’Estiu de Ciutadella 23 agost 2021.3
El Departament de Cultura, Educació, Joventut i Esports ha obert el termini per sol·licitar subvencions del programa Menorca, Arts, Música i Teatre. Poden beneficiar-se d’aquest programa els ajuntaments de Menorca, les entitats culturals, les associacions de veïns, els clubs de jubilats, lesassociacions de pares i mares d’alumnes (APIMA), les fundacions culturals, tant públiques com privades, les fundacions participades per les administracions locals menorquines i les associacions i agrupacions de comerciants d’àmbit municipal i insular.

L’objectiu del programa Menorca, Arts, Música i Teatre és la promoció de l’activitat artística, musical i teatral que desenvolupen els artistes i grups menorquins o residents a l’illa, a fi d’oferir-los un marc per donar a conèixer la seva activitat i creativitat, tot col·laborant a mantenir unes manifestacions culturals arrelades a Menorca.

Així, el programa té un doble vessant, per una banda, se subvenciona a les entitats interessades a contractar qualsevol dels grups integrants del catàleg del programa Menorca, Arts, Música i Teatre. I, d’altra banda, qualsevol artista o grup de l’illa es pot inscriure al catàleg del programa.

El pressupost de la convocatòria de 2023 és de 120.000 euros. La convocatòria es va publicar al BOIB de 23 de maig, juntament amb les bases i el catàleg de grups. El termini de presentació de sol·licituds per acollir-se a aquests ajuts finalitza el 22 de juny.

NOU PORTAL WEB

Com a novetat, el programa estrena enguany un nou web, més atractiu i intuïtiu on poder trobar tota la informació dels grups per categories (arts visuals, animació infantil, balls tradicionals, arts escèniques, música, etc.), fer una recerca directa, o com inscriure’s al catàleg. També s’hi pot trobar la documentació necessària per presentar sol·licituds de subvenció.

L’adreça per accedir-hi: aqui 

Nou web Govern Balear

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.