El PP lamenta la manca de transparència del Consell Insular en el suposat fraccionament de contractes de l’IME La formació ha sol·licitat l'informe, ja que l'òrgan que fa la revisió de les contractacions és el mateix que les ha fet

El Partit Popular lamenta la manca de transparència per part del Consell Insular de Menorca en el suposat fraccionament contractes de l’Institut Menorquí d’Estudis. El conseller, Miquel Àngel Maria, fa un flac favor a l’IME en tornar a posar una ombra de dubte sobre la presumpta fragmentació. En una resposta a la pregunta que li va formular la consellera popular Carmen Reynés, en què se li demanava si l’informe que sol·licitava l’Oficina Anticorrupció del Govern balear ja estava elaborat, el conseller Miquel Àngel Maria va respondre que sí, esmentant un informe de l’òrgan contractant, que resulta que està signat per ell mateix, i per la directora de l’IME, que és un càrrec d’alta direcció. Cap tècnic ni funcionari signa aquest informe, per la qual cosa aixeca encara més les sospites.

El conseller de Més per Menorca, aportant aquest informe, signat per un polític, fa de jutge i part en el cas contractes de l’IME, on les sospites de mala gestió només fan créixer amb la resposta que ha donat l’equip de govern. Des del Partit Popular de Menorca demanem a la presidenta de la institució, Susana Mora, que depuri les responsabilitats que corresponguin.

El PP ha sol·licitat consultar immediatament l’expedient dels contractes de l’IME. La formació demana a l’equip de govern que actuï de manera ètica i coherent, seguint la línia que els partits implicats prediquen.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.