Actes 8 Març

El PP licitarà els contractes de transport públic i la construcció de l’estació d’autobusos de Ciutadella Vilafranca, ha anunciat que s'engegarà la nova línia entre Ciutadella i l'aeroport

El candidat del Partit Popular al Consell Insular de Menorca, Dolfo Vilafranca, ha anunciat aquest dimarts les seves propostes de govern en matèria de transport. El candidat s’ha compromès a licitar els contractes de servei de transport públic, que es presten de manera irregular des de l’any 2020. “És una de les primeres coses que farem; els ciutadans han de tenir garantit un bon transport públic”, ha afirmat. A més, licitar els contractes permetrà posar en marxa millores necessàries, com ara incloure més freqüències i noves línies. “Els usuaris mereixen un servei directe entre Ciutadella i l´aeroport de Menorca”, ha insistit.

Pel que fa a l’estació d’autobusos de Ciutadella, Vilafranca ha anunciat que se’n licitarà la construcció, “perquè els ciutadellencs tinguin el transport públic que mereixen”.

Per part seva, la candidata a l’Alcaldia, Juana Mari Pons, ha defensat que l’estació s’ubiqui al solar contigu al cementiri vell, ja que el Pla General d’Ordenació Urbanística així ho permet. “No volem ser ciutadans de segona. És hora de donar solucions als ciutadans després de 8 anys d?inacció per part dels partits d?esquerres”, ha afirmat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.