El PSOE des Mercadal aposta per la compra del teatre de Fornells i per a un ús social per a les cases del C/ Governador i la casa del Contramestre

El PSOE des Mercadal i Fornells proposta ladquisició, per part de lAjuntament, del Teatre de Fornells, amb lobjectiu de potenciar les activitats culturals i socials durant tot lany. Amb la vista posada a Fornells, els socialistes aposten també per poder gestionar la Casa del Contramestre, que actualment és propietat de Ports de les Illes Balears i que volen que se cedeixi a lAjuntament per a donar-li un ús social. En el mateix sentit, els socialistes faran feina per poder transformar les cases del carrer Governador en espais per als usos socials, culturals i esportius.

En la mateixa línia, i amb la intenció de dotar a Fornells de més i millors serveis, des del PSOE es posarà en marxa lextensió del centre de dia, i es treballarà amb el Govern balear per a ampliar els dies i les hores de visita mèdica in situ a Fornells, per tal devitar desplaçaments i millorar la qualitat de vida al nucli coster.

També amb lobjectiu de donar més vida a Fornells fora de temporada turística, els socialistes proposen la posada en marxa duna fira del sector pesquer, tant important al municipi i que té en Fornells segurament el màxim exponent a nivell menorquí. Aquest certamen se celebraria en temporada baixa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.