Maria Gornès (Es Nàutic), tercera absoluta i segona femenina en el Trofeu Proa Group de Palma

Es va celebrar en el Club Nàutic S’Arenal (CNA) el Trofeu Proa Group, una regata amb gran solera i plenament consolidada en el calendari de vela lleugera. La trobada va comptar amb la participació d’uns 150 regatistes de les classes ILCA 4, ILCA 6, Techno 293, Open IQ Foil, Formula Windsurf i Musto Skiff, en dos camps de regates habilitats per a l’ocasió en aigües de la Badia de Palma.
I a la capital balear, la regatista del Club Nàutic Ciutadella i alumne del Centre de Tecnificació de les Illes Balears Maria Gornès acabava tercera de la classificació general i segona femenina, després que el primer dia de proves anàs primera en aquest trofeu.
Gran paper de Maria Gornès (CN Ciutadella) en el campionat muntat per el CN Arenal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.