El PP garanteix l’educació 0-3 anys gratuïta per a totes les famílies

El Partit Popular garanteix la gratuïtat de l’educació de 0-3 anys. Així ho han traslladat aquest dijous en roda de premsa el candidat al Parlament balear per Menorca, Jordi López Ravanals, i el candidat al Consell Insular, Dolfo Vilafranca. López Ravanals ha explicat que la mesura no es limitarà a les escoletes públiques, sinó també a les privades. “No exclourem ningú. Hem fet una forta aposta en matèria de conciliació al nostre programa de govern”, ha dit.

Per part seva, el candidat al Consell de Menorca també ha destacat la importància de la gratuïtat i ha traslladat el seu compromís amb el document signat amb la Comissió Tallafocs, per aplicar mesures protectores per al col·lectiu de 0-3 anys. Vilafranca ha insistit que des de la institució s’aplicaran aquestes millores, i que algunes ja es contemplen al programa de govern del PP.

“Parlem de mesures per reduir la sobreexposició als dispositius digitals i pantalles a la primera infància. L’objectiu és informar, orientar i reglamentar en el cas de les escoletes els principals entorns educatius del nen, la família i l’escola, perquè se’n faci un ús responsable de les pantalles”, ha assegurat. A més, el programa de govern del Consell Insular també preveu posar en marxa campanyes eficients per a la prevenció de l’ús de noves tecnologies.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.