Actes 8 Març

Iniciar la reforma de s’Esplanada i modernitzar Tanques del Carme, entre les prioritats d’Héctor Pons a Maó

El candidat del PSOE a les eleccions de Maó ha fet públiques les principals línies del seu programa electoral en matèria de Ciutat. Entre les propostes, destaca l’execució de la primera fase de remodelació s’Esplanada.

La llista encapçalada per Pons aposta també per impulsar un pla de modernització del barri de Tanques del Carme. Segons apunta el candidat, “és un barri que necessita una actuació integral d’infraestructures, aigua, sanejament, enllumenat, voreres, calçada; un barri que necessita un nou plantejament també pel què fa la mobilitat”. Pons es compromet així a promoure convocatòries d’ajudes i bonificacions per a la rehabilitació d’habitatges a la zona de Tanques del Carme.

Pel què fa el solar de Catisa, els socialistes aspiren a arribar a acords amb la propietat i disposar de places d’aparcament obertes. Tal i com explica l’actual batle de Maó, “ha de ser un projecte amb visió general i amb l’acord més ampli possible de la Corporació municipal i amb l’associació veïnal”.

A més, l’aspirant a revalidar l’alcaldia de Maó posa sobre la taula la possibilitat de reconvertir diferents espais com l’actual edifici de la Policia Nacional, una vegada s’hagi fet efectiu el trasllat a les noves dependències al carrer Borja Moll; l’edifici de l’Escola d’Adults del carrer Sant Joan en locals d’ús social i comunitari, una vegada es traslladi l’escola al quarter de Santiago; o negociar l’adquisició de la Sínia de Bep Frare.

Centre històric, Dalt es Cós i plaça Constitució

Per Pons, la transformació de la ciutat passa també per la reforma dels carrers del centre, com els d’Anuncivay, Bastió, Sant Roc o Deià; completar la renovació del passeig Marítim, acabar el desenvolupament de la zona de Dalt es Cós, així com elaborar un projecte de reacondicionament de la plaça Constitució, Colon i Es Padronet.

L’actual batle també es compromet a traslladar la seu de l’Escola Oficial d’Idiomes al quarter de Santiago i a treballar de manera conjunta amb el Consell Insular de Menorca per a la rehabilitació de l’edifici de Correos i la seva conversió en serveis municipals i insulars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.