La papereta de Més per Menorca es transformarà en ocupació de qualitat, educació i millor finançament

Més per Menorca ha fet aquest dijous a la pl. de la Biosfera de Maó la darrera acció comunicativa de la campanya que ha consistit en la representació d’una urna «molt especial» que, en lloc de tenir paperetes, tenia dibuixos que representaven en allò que es transformaria el vot a Més per Menorca.

El candidat a presidir el Consell Insular, Josep Juaneda, ha explicat que la papereta de Més es transformarà, bàsicament enocupació, educació i millor finançament i ha concretat: més mestres i millors escoles; més suport als sectors econòmics de la indústria, agricultura, noves tecnologies i cultura; més habitatge de lloguer social; millor atenció sanitària; i millor finançament per compensar la insularitat.

Juaneda també ha animat a acudir a les urnes perquè d’aquí només quatre dies «el futur de Menorca i de les Illes Balears pot ser completament diferents» i és «a les nostres mans».

«Les millors solucions venen sempre des de la proximitat. Necessitam una altra manera de fer política, no només un canvi de cares. Només així podrem posar les persones primer», ha sentenciat Juaneda.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.