Unides Podem Menorca aposta per la unitat de les forces d’esquerra

Taula de Podem Menorca amb la consellera Cristina Gómez.

Unides Podem agraeix la presencia de Yolanda Diaz a les Illes Balears per tal donar-los suport de cara a les eleccions del proper diumenge 28 de maig.

“A Menorca només hi ha espai per a la unitat. A més, sabem que la unitat fa la força. Durant aquests anys hi ha hagut alguns episodis de divisions, i saben que la gent ja està cansada d’aquestes coses. No ens podem permetre aquestes coses davant l’amenaça de la ultradreta, i mentre treballadors i autònoms perden poder adquisitiu, i tenen dificultats per accedir a un habitatge”, apunta la candidata Gómez.

D’altra banda, Benejam apela a la responsabilitat de tots els actors polítics per tal de garantir la unitat de cara a les eleccions generals.

“Si compartim pràcticament el 100% dels objectius i reptes de futur, la gent no entendria que no anessim junts. La unitat és l’únic camí. Hem d’aprendre dels errors, i seguir essent una formació política que sigui útil per a la majoria de la societat, que és la nostra raó de ser” remarca Benejam.

Baleària

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.