VOX Menorca afavorirà la celebració de les festes patronals de tota l’illa

VOX Menorca és un ferm defensor de les tradicions de la nostra Illa, de manera que una de les propostes del programa electoral és preservar i promoure el desenvolupament normal de les festes patronals de tots els municipis de Menorca.

La nova normativa impulsada des del Ministeri de Drets Socials i Agenda 2030, que lidera Ione Belarra (Unides Podem), estableix que hi ha d’haver vigilància veterinària per determinar si hi ha maltractament animal o no durant la celebració d’esdeveniments com les nostres festes de poble.

Xisco Cardona, candidat a l’Alcaldia de Maó i al Parlament de les Illes Balears per Menorca ha manifestat que “és un tema que em preocupa molt perquè sóc un amant dels cavalls i he participat durant molts anys a les “qualcades” de la majoria de pobles de Menorca. Estem d’acord a no permetre el patiment gratuït dels cavalls, però aquesta llei em sembla una intromissió que pot posar en perill les nostres festes patronals i desvirtuar les nostres tradicions. VOX no ho permetrà”.

Els partits d’esquerres (PSOE, Unides Podem i Més per Menorca) no han dit res, des de l’aprovació d’aquesta Llei, perquè saben que s’hauran de prendre decisions molt impopulars aquest mateix estiu que afectaran les nostres tradicions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.