Menorca Talaiòtica - Unesco

Exercir el dret a decidir

Aquest diumenge es celebren eleccions municipals, insulars i autonòmiques a la nostra comunitat. Unes eleccions de les que han de sortir les persones que han de portar les brides de les nostres Administracions els propers quatre anys.

És per açò que cadascun de noltros hem d’exercir el dret a decidir segons la nostra consciència, pensament o idees, per tal de poder exigir el compliment de les promeses i programes que ens han presentat al llarg de la campanya electoral.

S’ha d’anar a votar com un acte de responsabilitat democràtica, perquè tots i totes tenim aquest dret a poder escollir a les persones que creiem que millor defensaran Ciutadella, Menorca i les Illes Balears.

No es val quedar a casa i dir que tot està decidit, o que jo pas de política, o partir de Cincogema i tenir vessa de davallar a exercir el vot.

El futur, el futur de tots està cada quatre anys en mans d’unes persones que s’elegeixen lliure i democràticament, per tant anem a votar, perquè si no ho feim, després no ens hem de queixar de que si els que han sortit no ens agraden o que quan governin no ho fan bé…

Per la democràcia, per les llibertats, pel bon govern de Ciutadella, de Menorca i de les Balears, des d’El Iris, us demanam que diumenge, aneu a votar a la que cregueu que és la millor opció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.