Susana Mora: “Cada vot és decisiu i aquest diumenge ens jugam continuar amb el model que estimam o destruir-lo i tonar enrere”

Amb motiu del final de la campanya electoral, la presidenta del Consell i candidata del PSOE a la reelecció, Susana Mora, ha volgut destacar la importància de les persones i el seu lideratge com la principal fortalesa del partit, i ha aprofitat l’ocasió per demanar un últim esforç a tothom. “És fonamental que tots i totes anem a votar aquest diumenge. I votem socialista. Perquè hem demostrat que és l’únic partit capaç de transformar la nostra illa i de millorar la vida dels menorquins i menorquines”.

La socialista ha volgut recordar que “durant aquestes intenses setmanes de campanya, hem tingut l’oportunitat d’escoltar milers de ciutadans i ciutadanes de Menorca, conèixer les seves inquietuds, les seves necessitats i les seves aspiracions. Ens hem trobat amb persones valuoses i compromeses que constitueixen la veritable força del nostre partit. El PSOE és un partit de persones, un partit que es preocupa i es compromet amb el benestar i el progrés de tots els ciutadans i ciutadanes”.

Tota aquesta feina d’escolta activa ha estat clau per dur endavant el nostre projecte polític. “Gràcies a un equip fort, compromès i dedicat a totes les institucions hem fet feina incansablement per impulsar polítiques que promouen la justícia social, la igualtat d’oportunitats i el desenvolupament econòmic, territorial i sostenible. També hem defensat i continuarem defensant els valors de solidaritat, llibertat i democràcia que ens identifiquen com a socialistes”.

En aquesta campanya, “hem presentat un programa electoral ambiciós i realista, dissenyat per abordar els desafiaments presents i futurs del nostre país, com són la gestió del turisme i l’accés a un habitatge digne per a tothom, sobretot pels joves i les persones amb més necessitats”. També “hem proposat mesures concretes per enfortir el nostre sistema públic, impulsar la transició ecològica i fomentar la creació d’ocupació de qualitat. Tot açò, amb l’objectiu de construir una societat més justa, inclusiva i pròspera per a tots i totes”.

“La confiança dipositada en el nostre projecte per part de la ciutadania és un reconeixement al nostre treball i un estímul per continuar avançant”, ha remarcat Susana Mora. “Esteim convençuts que, junts i juntes, podem aconseguir grans coses. Les persones són la base de la nostra força i el nostre lideratge és el motor que impulsa el canvi necessari en la nostra societat”.

Aquest 28 de maig animam a tots els menorquins i menorquines a exercir el seu dret al vot i a dipositar la seva confiança en un partit que posa a les persones en el centre de les seves polítiques. El PSOE és un partit de futur, d’oportunitats i d’esperança. Junts i juntes continuarem construint una Menorca encara millor. I per un futur en el qual la força de les persones i el seu benestar i progrés siguin el vertader motor per fer del nostre un territori més just i pròsper. Perquè entre tots i totes feim Menorca. Aquest 28 de maig, vota PSOE”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.