S’aprova definitivament el Catàleg municipal de Camins de Ferreries El Ple de l’Ajuntament celebrat dijous aprovà definitivament el catàleg que incorpora 23 trams de titularitat municipal i un amb servitud de pas pública

El Ple de l’Ajuntament de Ferreries celebrat dijous, 25 de maig, aprovà amb 7 vots a favor i 4 en contra Catàleg municipal de Camins del terme municipal de Ferreries, després de l’anàlisi i resolució de les al·legacions rebudes.

El catàleg inclou les fitxes de 49 camins, realitzades a partir de l’estudi elaborat durant els últims anys. D’aquests 49 camins es cataloguen 23 trams de titularitat municipal, 1 amb servitud de pas pública, 6 trams de titularitat dubtosa, 6 camins de titularitat pública d’altres administracions i 15 sense indicis de titularitat pública. A més, determina 6 trams susceptibles d’iniciar un expedient d’investigació d’acord amb la legislació de règim local.

En les pròximes setmanes, aquesta aprovació es publicarà al Butlletí Oficial de les Illes Balears i al Tauler d’Edictes de l’Ajuntament i podrà ser consultat per tots els interessats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.