Xerrada informativa sobre intervencions de pròtesis total de maluc i genoll al Mateu Orfila

Aquest proper dilluns, dia 29 de maig, tindrà lloc a Maó una nova xerrada informativa dirigida als pacients programats per ser intervinguts d’una pròtesis total de maluc o pròtesi total de genoll. La xerrada serà a les 18 hores a la sala d’actes de l’Hospital Mateu Orfila.

La sessió està organitzada per la Unitat Medicoquirúrgica de Traumatologia de l’Hospital Mateu Orfila, amb la col·laboració de la Unitat de Fisioteràpia, i s’adreça als pacients, familiars i/o cuidadors, perquè puguin tenir tota la informació necessària sobre les pautes a seguir, abans i després de la intervenció. També s’hi s’explicaran detalladament tots els aspectes que implicarà la cirurgia.

La sessió la impartiran Joan Díaz, infermer supervisor de planta de Traumatologia; la tècnica auxiliar d’infermeria de la planta, Pilar Borràs; i Cristina Ameller, fisioterapeuta de l’Hospital.

En aquest primer contacte abans de l’ingrés quirúrgic també es volen resoldre els dubtes que puguin tenir les famílies, amb l’objectiu d’aconseguir la preparació òptima per a la intervenció i disminuir l’angoixa i la preocupació que implica aquest tipus de procediment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.