Més per Menorca serà valenta i forta davant la dreta i l’extrema dreta

Més per Menorca ha reconegut aquest diumenge de matinada no haver obtingut els resultats esperats i ha lamentat que les principals institucions de les illes hagin caigut en mans de la dreta. «No hi haurà govern progressista a les Illes ni a Menorca», ha recordat el conseller electe Josep Juaneda. Tot i així, Juaneda ha posat en valor que Més per Menorca ha sumat més de 6.800 vots, 2 consellers i 2 diputats i que ha aguantat l’envestida de la dreta i l’extrema dreta tot conservant un 17% dels vots. «Hi ha una força profressista, ecologista i amb visió de país», ha dit Juaneda, i «serem valents i forts davant la dreta i l’extrema dreta», ha afegit. Juaneda, que estarà acompanyat per Noemí García al Consell Insular, ha assegurat que no decebran als votants: «Continuarem fent feina des d’aquí, com hem fet sempre. Les nostres idees i noltros hi serem sempre». El diputat electe, Josep Castells ha afegit que, des del Parlament, –on estarà acompanyat de Joana Gomila– seguiran defensant els interessos de Menorca per davant de tot «perquè si ho hem fet fins ara amb un govern d’esquerres, amb més força ho farem ara davant un govern de dretes».

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.