Turisme i connectivitat aèria

El Cercle d’Economia de Menorca es reunirà aquest dimarts amb Alvaro Middelmann en una trobada amb els socis de l’entitat per parlar sobre turisme i connectivitat aèria. A l’inici d’una nova temporada turística i amb qüestions com la millora dels enllaços de Menorca amb la península i amb el món, el Cercle ha convidat a tot un referent del sector del transport aeri com Middelmann, per tal que faci un anàlisis del moment actual a partir del seu bagatge professional. Fa pocs dies, a més, Alvaro Middelmann ha presentat les seves memòries en un llibre titulat “He sido lo que he querido ser”.

Recordem que aquest executiu va  ser director general d’Airberlin per a Espanya i Portugal, president del consell d’administració de Thomas Cook Balearics, vicepresident de la Mesa del Turisme Nacional i president de Foment del Turisme de Mallorca, a més de president fundador de l’Associació Espanyola de Companyies Aèries i vicepresident de l’Associació Internacional de Companyies Aèries Independents. Aquesta serà la segona vegada que Middelmann comparteix els seus coneixements amb els socis del Cercle.

La cita tindrà lloc aquest dimarts dia 30 a les 14.00 hores a Maó

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.