Lazareto Music & Gastro Festival 2023, torna per segon any consecutiu el festival més exclusiu de la Mediterrània

Del 27 de juliol al 8 d’agost, se celebrarà la segona edició de Lazareto Music & Gastro Festival amb actuacions de 13 coneguts artistes i la saborosa i avantguardista gastronomia del conegut xef Paco Pérez, guardonat amb quatre estrelles Michelin. Música, gastronomia i lleure sostenible es donaran cita a l’entorn màgic del recinte de Sant Felip, una impressionant fortificació del segle XVI situada a un penya-segat sobre el mar, que tanca la bocana del Port de Maó de Menorca.

És la primera vegada que aquest paratge declarat Bé d’Interès Cultural i Patrimonial obre les portes al públic en aquest format. I ho fa amb un variat cartell compost per 13 noms icònics de la música d’ahir i avui com Anastacia, Village People, Ainhoa Arteta, Earth Wind & Fire, Boney M, Tamboret, The Gipsy Kings i Sara Baras, entre altres artistes, que compartiran protagonisme amb un xef que compta amb quatre estrelles Michelin i un espai obert de Street food envoltat de jardins i terrasses sobre el mar.

Les entrades es troben ja a la venda a la web oficial www.lazaretofestival.com

LA MÚSICA
13 coneguts artistes amb propostes musicals variades i pensades per a tots els públics formen el cartell de Lazareto Music & Gastro Festival 2023. Des de la lírica veu de la soprano internacional Ainhoa Arteta, la potent actuació d’Anastacia, el seductor moviment de Sara Baras, el flamenc chill de Chambao o els clàssics de The Gipsy Kings, als quals s’uneixen els icònics Village People, Earth Wind and Fire, Boney M o Tony Hadley veu i ànima del mític grup Spandau Ballet. Completen el cartell el cantant Antonio Orozco, el pop britànic retro de The Christians, el rock fusió de Taburete o l’actualitzada posada en escena que oferirà Opera Garaje amb la seva versió de Rigoletto.

LA GASTRONOMIA
La segona edició de Lazareto Music & Gastro Festival tornarà a comptar amb una oferta gastronòmica de primer nivell. Aquest any el xef Paco Pérez, quatre estrelles Michelin, dissenyarà per a l’ocasió un Menú Degustació Gastronòmic que se servirà al restaurant del Festival abans del concert. El menú degustació consistirà en 7 plats, 3 entrants, 2 principals i 2 postres, i tindrà un preu de 75€.
A més del restaurant gastronòmic, ubicat en un edifici de l’any 1700, el Festival comptarà aquest any amb novetats a la zona de street food. Hi haurà un ampli espai a l’aire lliure amb 4 àrees exclusives on es podrà reservar taula, dues estaran sobre el penya-segat amb vistes al mar i les altres 2 en una àrea enjardinada. També hi haurà una zona a la qual es podrà accedir sense reserva prèvia, amb tamborets i taules altes. El xef menorquí Victor Bayo liderarà la carta que se servirà als més de 20 llocs de menjar Street food acuradament elaborada, entre els quals es podrà degustar gyozas, sushi, hamburgueses, arrossos, pizzes, hotdogs, embotits o formatges. Hi haurà també opcions veganes i dolces.

L’ENTORN
El recinte de Sant Felip, situat en un penya-segat increïble sobre el mar a la bocana del port de Mahon, declarat Bé d’Interès Cultural, és el màgic enclavament on se celebrarà aquesta segona edició del Festival Lazareto. Una extensió de terra enorme, envoltada d’història per albergar les ruïnes de l’antic Castell de Sant Felip, una antiga fortificació espanyola d’estil abaluardat del segle XVI, que es va anar ampliant per les successives dominacions britàniques fins que el 1782 Espanya va recuperar la seva hegemonia. Testimoni de gairebé 2 segles i mig d’història, l’espai disposa d’un extens laberint de galeries subterrànies que denoten l’esforç humà titànic que s’hi va operar entre els segles XV i XVIII.

La sostenibilitat com a valor principal
Celebrat en un entorn de tal importància natural, Lazareto Music & Gastro Festival té com a pilar fonamental la sostenibilitat i és per això que durant tot el seu desenvolupament disminuirà l’impacte mediambiental: plastic free i zero waste gràcies a l’ús de materials biodegradables i envasos ecofriendly. La proposta gastronòmica comptarà amb productes de Km0 i s’està estudiant l’ús de generadors d’energia amb emissions baixes per preservar l’entorn, així com baixa intensitat lumínica a tota l’àrea.

Com arribar
Els assistents podran accedir amb el seu propi vehicle i disposaran de pàrquing a Es Castell on un passeig de 15 minuts us portarà al recinte de Sant Felip. També es podrà reservar plaça als pàrquings situats a prop del lloc del festival o al mateix recinte.

Horaris i accessos
L´horari d´obertura del Festival és de les 19’00h fins a les 03´00h.
L´entrada està permesa fins a les 21’00h.
No es permetrà lentrada sense acreditació de tiquet dactuació.
Hi ha possibilitat de reserva de pàrquing interior i exterior, a través del web del festival.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.